Cultura organizațională

 

Deunăzi am fost întrebat în cadrul unei dezbateri ce înseamnă cultura organizațională? Cum poate fi schimbată ea?

Tot ce pot să vă spun este că aceasta are forma și dimensiunile unui ICEBERG. Există o parte foarte mică care este vizibilă pentru un nou venit, iar ce mai mare parte a acestui ICEBERG este ascunsă sub apele adânci și întunecate ale aparențelor.

Vă invit să vizionați filmul acestei dezbateri, o discuție care ar trebui să ne pună pe toți deopotrivă pe gânduri: angajați, antreprenori și manageri.

Avem cultura pe care ne-o dorim? Dar pe care și-o doresc angajații? Avem o cultură pozitivă sau una toxică? Dacă nu avem cultura potrivită, cum putem să o schimbăm? Cât durează procesul de schimbare a culturii organizaționale? Ce se întâmplă dacă nu schimbăm o cultură organizațională toxică? Vă invit să descoperiți aceste lucruri urmărind interviul organizat de Mădălina Samoilă cu Radu Dumitru Stănescu, fondatorul Starperformining.

Mai multe detalii despre Starperformingprogramele de e-learning, instrumentele și serviciile pe care le oferă, puteți găsi la acest link.

Pentru noutăți, informații utile și "tips & tricks" urmăriți-ne pe:

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.